Op zondag 9 oktober staan Cialfo-lopers/sters bij de Eiffeltoren in Parijs voor de start van de 20 kilometer. Er wordt een 4-daagse busreis (7 t/m 10 oktober) gemaakt naar de Franse hoofdstad met naast de loop een aanvullend toeristisch programma. De organisatie is in handen van Gerard ter Beek. Cialfo heeft goede ervaringen met dit reisbureau uit Ootmarsum.Ter Beek organiseert meerdere loopreizen per jaar.

Contactpersoon bij Cialfo is Roy van de Broeke. GeÏnteresseerden kunnen met hem contact opnemen. Zijn email-adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainingsschema

Totnutoe bestaat het gezelschap uit 22 deelnemers, waarvan 15 lopers/sters. Vanaf half augustus is er een trainingsschema beschikbaar met een extra training op de woensdagen (lange rustige duurloop van ca.10 km. per uur). De hele voorbereiding op de 20 km. van Parijs duurt 8 weken met 3 trainingen per week. Een voorwaarde is dat je ongeveer een uur kunt hardlopen. Au revoir a Paris !