Drie podiumplaatsen voor Cialfo in Zevenaar.

Tijdens de 10e Sevenaer Run op 28 augustus in Zevenaar hebben er 3 pupillen van Cialfo zeer goede zaken gedaan. Iris Bredewolt liep naar een 2e plaats bij de meisjes tot 7 jaar. Met 4.26 min. op de kilometer is het een behoorlijke verbetering van haar PR! In juli liep ze tijdens de finale in het Olympisch Stadion 4.43 min. 
Jim en Sam van Emmerik liepen een superrace met z'n 2-en op kop, waarbij Sam verrassend tot een paar 100 meter voor de finish de koppositie kon vasthouden. Jim had net iets meer over waardoor hij de eerste plaats pakte en Sam als tweede eindigde. Hierdoor heeft in ieder geval Jim zich geplaatst voor de landelijke finale van de 1K runaway in Omnisport in Apeldoorn.
 
Emma en Desi van Emmerik liepen in de categorie 9-10 jarige meisjes een goede race, maar konden zich door het zeer sterke deelnemersveld niet in de top-drie vechten. Een 8e en 9e plaats zijn echter zeer goed te noemen, waarbij Emma met 4.03 een PR liep en daardoor Desi (3.56) toch wel heel dicht naderde in het laatste gedeelte. 

 

Iris op het podium
Iris op het podium
Jom en Sam tijdens hun race
Jim en Sam tijdens hun race
1kZevenaar_EmmaenDesi
Emma en Desi