Hoewel de blik helemaal is gericht op de clubdag van zaterdag de 24e september a.s. gaat het morgenavond, dinsdag de 13e september  al beginnen! Dan immers start  om 19.15 uur de 1000m op de atletiekbaan, als onderdeel van de clubkampioenschappen. En die clubkampioenschappen zijn in feite weer een onderdeel van de “Clubdag”. Vandaar.  Volgende week dinsdag- en donderdagavond (resp. 20 en 22 september 2011) vanaf 17.45 uur (een kwartier later dan het chronoloog!) gaat ook de jongste jeugd van start met diverse baanonderdelen. Kijk op het gele chronoloog (zit bij clubblad no. 4/2011 en hangt in het clubgebouw) voor de details. Met ingang van vandaag wordt op een A4tje het  programma van de 24e september in het clubhuis gepresenteerd. Die is straks ook op deze site te lezen.  Misschien goed om hier nog aan te geven: we hebben de hele zaterdag een fantastische geluidsinstallatie op ons sporterrein. Neem je favoriete muziek mee op CD. Dan wordt het vast een onderdeel van het muziekprogramma die dag. Mooi toch?  Enne, vergeet niet: Iedereen die op zaterdag 24 september komt en bij de verloting aanwezig is, loot mee op een plek in de grote passagiersmand van de luchtballon!! Tot slot, er is ook een interessante workshop met als thema “Sport en Voeding”.  Vind je het leuk om daaraan mee te doen, geef dan even je naam door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Mocht je een vraag over dat thema hebben dan mag je die ook alvast insturen bij Saskia.

ballon

 

Programma Clubdag  

Zaterdag 24 september 2011

 

ballon

 

Alles op een rijtje:

  • 10.00 uur: start van de baanonderdelen van de clubkampioenschappen (Kijk op het gele chronoloog voor de tijdstippen en onderdelen).
  • 11.30 uur: gezamenlijke warming up alle puppillen o.l.v. Maureen Wellens. Dat wordt dus een swingend begin van je sportonderdelen!!!!
  • 12.00 uur: opstart van de bakmarathon pannenkoekenrecord
  • 14.00 uur: workshop “Sport en Voeding”. Inleiding door Marco Mensink.
  • 15.00 uur: gezamenlijke warming up voor alle wedstrijd- en recreatielopers en andere belangstellenden o.l.v Cees Koppelaar, oud bondscoach Atletiek en loop- en conditietrainer van eredivisie voetbal en hockey en (loop)coach van de nationale hockeyteams van Nederland en Ierland. (en nog veel meer).
  • 16.45 uur: prijsuitreikingen en verloting passagiersplek in de luchtballon.
  • 17.00 uur: pannenkoekenbuffet. Notaris Vermeulen uit Epe beoordeelt de recordpoging.
  • 17.30 uur: spectaculaire ballonvaart
  • HELE DAG: GEZELLIGE MUZIEK. NEEM JE FAVORIETE MUZIEK OP CD MEE!!

Meedoen, kijken, genieten, aanmoedigen:       JIJ KOMT TOCH OOK?

 

 pannekoeken