Cialfo-lopers in training voor Parijs  

 In september hebben de Parijs-lopers de langste duurlopen op het programma staan van 1.40-1.50 u. Het is even wennen, maar dan groei je in het trainingsschema. De 33e 20 kilometer van Parijs is op zondag 9 oktober. Bij deze loop in de Franse hoofdstad zijn er 20.000 deelnemers. Het gezelschap van AV Cialfo bestaat uit 23 personen (lopers/sters en supporters). Start (10.00 u., Pont d’Iéna) en finish zijn bij de Eiffeltoren. Dit is de website van de organisatie: http://www.20kmparis.com/web/index.asp

Parkoers en tijdregistratie

In het Bois de Boulogne en langs de Seine is het parkoers aangepast in vergelijking met voorgaande jaren. Tijdregistratie vindt plaats met B-Tag, waarbij aan beide kanten van het startnummer een chipcode bevestigd is. Het startnummer is met naamsvermelding.

Half augustus is het trainingsschema ingegaan met een extra training op de woensdagen (lange rustige duurloop van ca.10 km. per uur). De hele voorbereiding op de 20 km. van Parijs duurt 8 weken met 3 trainingen per week.

Er zijn wat lopers/sters met blessure’s maar iedereen lijkt op tijd klaar te zijn voor het sportevenement in oktober. Contactpersoon bij Cialfo is Roy van de Broeke. Zijn email-adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bonne course á tous !