Najaarsloop Epe Puur! Sport,

Zaterdag 5 november 2011

Afstanden:  Halve Marathon, 10 km. en 5 Km.

Cialfo atleten, we willen jullie graag nogmaals attent maken op onze eigen wedstrijd- en prestatieloop, op zaterdag 5 november 2011 !!

Op deze dag organiseert AV Cialfo de Najaarsloop Epe Puur! Sport in Epe met de afstanden 21,1 km, 10 km en 5 km. Het stratenparkoers voor de 21,1 km. bestaat uit één grote ronde door de Veluwse herfstbossen. Na ongeveer 8 kilometer volgt de beklimming van de Woldberg, plaatselijk bekend als “De Knobbel”, nabij het artillerie-schietkamp. De licht geaccidenteerde ronde gaat richting ’t Harde en Nunspeet. Het parkoers is officieel gemeten door de Atletiekunie. De halve marathon is een wedstrijd- en prestatieloop.

 

 

Wie de halve marathon te lang vindt, kan kiezen voor 5 km. of 10 km. Alle afstanden starten om 13.30 uur op het sportpark Wachtelenberg in Epe (Wachtelenbergweg). Voor alle deelnemers is er bij de finish een fijne versnapering, beschikbaar gesteld door de hoofdsponsor PUUR! uit Heerde. Tevens worden er na afloop 10 pakketten, samengesteld door  PUUR!, onder de ingeleverde startnummers verloot. Aanwezigheid is dan verplicht.

Voorinschrijving is mogelijk tot 2 november a.s. via www.inschrijven.nl. Op de wedstrijddag kan tot 30 minuten voor aanvang worden na-ingeschreven in het clubgebouw van AV Cialfo. Voor nadere informatie kan met terecht op www.avcialfo.nl

Voor inlichtingen kan men contact opnemen met Hennie Strunk, tel. 0578-616910 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens op zaterdag 5 november bij Cialfo  !!