Afgelopen zaterdagmiddag  was het een gezellige boel  in het clubhuis.  De pupillen maakten zich op voor de komst van Sinterklaas. Vanaf 13.00 uur werd er al luid gezongen en uitgekeken naar Sint en zijn Pieten.  Die aankomst  leek wat wanordelijk.  In hun enthousiasme waren de 2 Pieten Sinterklaas vooruitgesneld. Dat is prima, kunnen ze voor Sinterklaas netjes de deur openhouden.  Maar dan moeten ze wel de goeie ingang nemen, de voordeur dus, en niet  de terrasdeur.  En bleef het daar maar bij. Tot hilariteit van de kinderen maakte één van de Pieten het wel erg bont.

Sint2011pupillen

Knoeien met snoepgoed en hannesen  met de stofzuiger.  Deze Piet werd ter plekke door de Sint tot “Probleempiet” benoemd. Wat dat voor gevolgen heeft is onbekend  maar de kinderen hopen dat deze Piet er volgend jaar wel weer bij is.  Ook dit jaar heeft de Sint niemand teleurgesteld. Voor iedere pupil was er persoonlijke aandacht.  De goedheiligman was onder de indruk van de prestaties van de jonge atleetjes.  En die voelden zich direct geïnspireerd om, onder leiding van Probleempiet, een rondje op de atletiekbaan te lopen.    

Na het vertrek van Sint en Pieten bleken er voor de kinderen kadootjes te zijn neergelegd bij hun eerder geplaatste schoen.  Met spelletjes  en versnaperingen werd de middag feestelijk afgesloten.

 

In het Cialfo foto album staat een groot aantal foto's van deze gebeurtenis en ook van de speciale pietentraining van 1 december.