In de Apeldoornse atletiektempel Omni Sport zorgde de organiserende vereniging PEC uit Zwolle  op 7 januari jl opnieuw voor een prima organisatie van een bomvolle wedstrijd. Zo vroeg in het seizoen al werd er een aantal uitstekende atletiekprestaties neergezet door Cialfo atleten.

B-junior Arend-Jan Spierenburg was in zijn leeftijdscategorie op de 400 meter de man van de dag. Hij won in een goede 51.50 de wedstrijd. Eveneens een 1e plaats bemachtigde B junior Thomas van Laar die op zijn onderdeel, de 800 meter, een snelle tijd liep van 2.05.36 wat tevens een PR voor hem bleek.

Willemijn van Laar liep op de 60m horden in de series een nieuw p.r. van 9.54. ( tevens CR).  In de finale werd ze 7e in 9.85. Willemijn liep eveneens de 400 meter. Hierop werd zij 5e in het klassement in een verdienstelijke tijd van 1.01.14.

Linda Rodijk (Vsenioren) kon als reserve nog worden toegevoegd aan het deelnemersveld op de 60m vlak. Zij liep in haar serie een verdienstelijke 8.59 sec.  Zus Heidy (MA) had kort daarvoor meegedaan aan het onderdeel kogelstoten. Met een afstand van 9.37 m eindigde ze in de middenmoot.
Hieronder zie je de winnende race van Arend-Jan Spierenburg.