Op 28 december j.l. is Kinny van Laar-Mijs op 76 jarige leeftijd overleden.

kiny

De oudere leden kennen haar van de sportkeuring die ze, samen met haar
moeder, 39 jaar lang verzorgde. Na 10 diepe kniebuigingen nam zij de hartslag op.

Sinds 1991 was ze lid van de dames trimgroep op woensdagavond. Later ging ze sportief wandelen op de maandagavond. Zeer zelden sloeg ze een training over.

Op dinsdagochtend was ze actief bij de schoonmaakploeg.

Zorgen voor warme koffiekopjes en het ontkalken van de douchekoppen waren haar specialiteit.  Ook verleende ze hand- en spandiensten tijdens wedstrijden.

We zullen haar enorm missen en verliezen in haar een bescheiden, betrokken, gewaardeerd lid.

Bedankt voor alles wat je voor onze vereniging hebt betekend.

Mar Kwakernaak

Een lege supportersstoel

De sprintgroep (Sprintex) heeft definitief een fan verloren. Kinny van Laar was niet alleen de oma van de Cialfo sprintster Willemijn van Laar. Kinny was ook enkele jaren een supporter tijdens de maandagavondtrainingen van de sprintgroep. Zij verzorgde op die momenten de koffie en thee in het clubhuis en maakte van dat moment gebruik om vaak en lang naar de training te kijken. In de winter op een stoel achter het raam van de kantine. En in de zomer op het zonovergoten terras.  Haar observaties van de trainingen deelde ze heel vaak met mij, als trainer en soms met de atleten individueel. Zonder uitzondering positief en opbouwend.

We misten Kinny al geruime tijd als gevolg van haar ziekte. Nu weten we dat die supportersstoel leeg zal blijven.

“Onze” Willemijn wensen we veel sterkte met het verlies. Maar ook broer Thomas en ouders ElbertJan en Marieke. Allereerst echter opa Elbert die meestal Kinny vergezelde naar Cialfo.

 Fred van Gasteren