Hoewel René Hondelink in zijn  Master 60 klasse Hoogspringen de bronzen plak kreeg omgehangen stond hij niet echt te juichen. Er was in de wedstrijd nog wel het een en ander voor verbetering vatbaar. Door de komst van twee "jonkies" in zijn leeftijdscategorie waaronder Jan Huijbers die met 1.60 m het NL record verbeterde,  en Wim Threels  (de wereldkampioen 20-kamp) wordt de “medaillespoeling” direct een stuk dunner. Wat René toch wel wat parten heeft gespeeld waren de honoraire taken voorafgaande aan zijn wedstrijd. Het ging om enkele verplichtingen in het kader van René’s voorzitterschap in het platform masters. Een groot aantal medailles moesten worden omgehangen. Ook heeft hij de master beker uit mogen reiken aan de best presterende master in 2011.  Al met al niet een fantastische voorbereiding op een wedstrijd. "Onvoldoende focus” zo concludeert René na afloop. 

Volgend jaar zal dit kampioenschap voor masters mogelijk samengevoegd worden met de NK meerkamp indoor voor senioren en zal dan 2 dagen duren. Er zal gewerkt gaan worden met de leeftijdscorrectiefactor. Hierdoor krijgt men een duidelijker beeld van de prestaties en zal het aantal categorieën dat voor een medaille in aanmerking komt teruggebracht worden tot 4.

Wat zeker ook vermeldenswaard is, zijn de prestatie van Cialfotrainster Tilly Jacobs. Zowel op de 60 m als met verspringen veroverde zij de gouden medaille. Van harte gefeliciteerd Tilly!

NKIndoor2012

Cialfo op facebook

Volgende Wedstrijden

Zoeken

Login