In een dynamische vereniging zoals Cialfo is het van belang het jurykader en trainerskader up-to-date te houden. Mede op verzoek van enkele clubleden die graag helpen allerlei belangrijke werkzaamheden gerealiseerd te krijgen zijn voor komend najaar de volgende korte cursussen in de planning genomen.

Voor het jurykader is dat de opleiding: 

Finishregistratie

Deze cursus omvatte aanvankelijk alles over de (hand)tijdwaarneming. Deze cursus is nu uitgebreid met de functie van jurylid aankomst en ronde teller. In de praktijk worden de cursisten geleerd hoe alle functies (m.u.v. ET) moeten worden uitgevoerd. 
Bij wedstrijden komen er zelden meer juryleden op de trap meer voor, maar zijn de bijkomende taken als aankomst en rondetellen worden daardoor extra belangrijk. Deze functie worden in de cursus jurylid algemeen slechts kort aangetipt. Deze jurycursus is een twee daagse opleiding.

 

Voor het trainerskader:

Assistent Baanatletiektrainer 2 en Assistent Looptrainer2

De opleiding Assistent Baanatletiektrainer 2 en Assistent Looptrainer 2 zijn korte interne opleidingen van resp drie workshops van 2,5 uur met aanvullende opdrachten die in de eigen trainerspraktijk kunnen worden uitgevoerd. Cialfo kan de opleiding zelf aanbieden op de eigen accommodatie. De opleiding heeft tot doel assistenten op te leiden die deeltaken van de atletiektrainer kunnen overnemen, om zo de belasting voor de trainer te verminderen. Er zijn geen instroomeisen aan deze opleiding verbonden. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van de Atletiekunie.

 

Voor nadere info en je opgeven voor de cursus: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..