De clubdagcommissie is met de laatste voorbereidingen bezig voor een nieuwe fantastische Clubdag op 29 september a.s.
Inmiddels hangen de grote posters in het clubhuis en liggen daar de flyers klaar die jullie als geheugensteun mogen meenemen. Op deze website kun je ook de clubdagposter aanklikken.

Attentie: het tijdschema op de flyer heeft een aanpassing ondergaan. Klik op de poster hiernaast om het actuele overzicht te lezen. In het clubhuis zijn de flyers ook aangepast.

De inschrijflijsten voor de clubwedstrijden hangen in de hal van het clubhuis.

Jij doet toch ook mee?

 

GEVRAAGD voor de Clubdag: Artikelen voor de clubdagveiling.

Aan het eind van de middag vindt er een heuse veiling plaats. Het aanbrengen van artikelen voor de clubdagveiling begint nu aardig te lopen.
Maar er kan nog meer bij!! Kijk nog eens goed bij je thuis (of op je werk, of bij je familie en kennissen) naar attributen die leuk zijn voor de veiling. Lever het in met een kort verhaaltje waarom het zo bijzonder is en waarom mensen dat juist moeten kopen (gebruik je fantasie). Waarschijnlijk hebben jullie al gezien dat er in de kantine een hoekje is ingericht voor de voorwerpen t.b.v. de veiling. En leuk om te weten: Henk Borgmeijer is veilingmeester!

Aanmelden en info hierover op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. Je hebt JavaScript nodig om het te kunnen zien) en/of bij Cor van Emmerik.