Een unieke loop langs een historisch parcours De eerste Zuiderzeestraatweg-run komt eraan!

Bijna is het zover.

Na een succesvolle pilot vorig jaar is de eerste Zuiderzeestraatweg run een feit!

Op zaterdag 13 april 2013 kan men in Hoevelaken van start voor deze estafette of ultraloop over de historische route van de zuiderzeestraatweg.

Het startschot knalt om 09.00 uur op de Nijkerkerstraat te Hoevelaken. Daarna loopt men als estafette team of ultraloper de route van ruim 65 kilometer over het parcours van de historische Zuiderzeestraatweg. Je volgt het historische tracé van deze weg. Al lopend proef je de geschiedenis van twee eeuwen handelsweg, en zie je de voortgang van de verbeteringsprojecten. De finish is op de Zuiderzeestraatweg te Hattem.

Wacht niet langer, schrijf je nu in!

De inschrijving kan alleen als voorinschrijving en is mogelijk tot en met 31 maart 2013 of zoveel eerder als het maximum van 25 deelnemende teams en 25 sololopers is bereikt. Dit wordt op de website www.zuiderzeestraatweg-run.nl onder laatste nieuws bekend gemaakt. De inschrijving is geldig als het inschrijfgeld is ontvangen. De inschrijver van het team is de contactpersoon. De adresgegevens van het contactpersoon worden door de organisatie gebruikt voor de correspondentie. Het inschrijfgeld voor een estafette- of Roparunteam bedraagt € 60,00 per team. Het inschrijfgeld voor een sololoper bedraagt € 12,50 per persoon.

Wacht niet langer, schrijf je nu in!

De inschrijving kan alleen als voorinschrijving en is mogelijk tot en met 31 maart 2013 of zoveel eerder als het maximum van 25 deelnemende teams en 25 sololopers is bereikt. Dit wordt op de website www.zuiderzeestraatweg-run.nl onder laatste nieuws bekend gemaakt. De inschrijving is geldig als het inschrijfgeld is ontvangen. De inschrijver van het team is de contactpersoon. De adresgegevens van het contactpersoon worden door de organisatie gebruikt voor de correspondentie. Klik op de link om in te schrijven: www.zuiderzeestraatweg-run.nl of www.inschrijven.nl.
www.zuiderzeestraatweg-run.nl