Het is dinsdagochtend 09.40 uur. Uit alle hoeken en gaten van het Cialfoterrein  komen er mannen de kantine van Cialfo binnenlopen en nestelen zich aan de “stammtisch” voor de koffiepauze.  Even vertellen ze over hun taken deze ochtend. Het snoeien van groen, het controleren van de electriciteitskast, het graven van een sleuf voor kabelwerk en het schilderen van de nieuwe indooraccommodatie en nog meer….


We hebben het (dus) over vrijwilligers van Cialfo die als collectief bekend staan als “de klussengroep” en elke dinsdagochtend letterlijk de handen uit de mouwen steekt. En met grote regelmaat ook nog een tweede dagdeel in de week zich voor Cialfo inzet.  Afgelopen dinsdag werden de mannen in het zonnetje, of beter: in het gebak gezet door  René Hondelink, voorzitter van onze vereniging. Zo vlak voor zijn terugtreden bleek het een uitstekend moment om op deze directe manier grote waardering uit te spreken voor de inzet van alle betrokkenen bij de klussengroep.   Ook de dames van de schoonmaakploeg zijn “in het gebak” gezet.  Deze groep vrijwilligsters  is ook op de dinsdagochtend en/of de woensdagochtend in het club huis te vinden. Zij zetten zich in om het interieur van het clubgebouw netjes te houden.

2013-2-28Klussengroep


Zowel de klussenploeg  als de schoonmaakploeg kunnen altijd versterking gebruiken. Wil je ook in een gezellig team een bijdrage leveren aan het welzijn van je vereniging?  Wees welkom! Meldt je voor de klussengroep aan bij Henk van Vemde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor de schoonmaakgroep bij Mia Leurs, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.