Tijdens de algemene ledenvergadering van atletiekvereniging Cialfo zijn traditiegetrouw de bekers uitgereikt voor de beste prestaties in 2012. Het gaat dan om de resultaten die op de eigen of andere atletiekbanen in Nederland zijn behaald.

Op de foto zijn de atleten, met de zojuist verworven beker vereeuwigd.

20130301prestatiebekers

foto: Sonja gruben (moeder van Susanne)Het betreft Diederik Overeem  en Susanne gruben (pupil C), Vinay Andeweg (pupil B) , Yannick Andeweg  en Desi van Emmerik (pupil A), Giedo Overeem en Tessa Harmsen , (junior D), Gerber Loman (junior C), Manon Eggink (Junior B), Jochem Stegeman en Willemijn van Laar (junior A), Bas van Beek (35), Gerard Kroes (M40) en Saskia Schutte (V40), Gerrit van de Wal (50),  Piet de Wildt sr (M60). Op de foto ontbreken andere winnaars van de prestatiebeker: Britt Kemmink (pupilB), Thomas Spierenburg (junior C), Arend Jan Spierenburg (junior B), Joni van Loon (M) en Sacha Popping (Vsenior), Gert schaap (M45) , Tjibbe de vries (M55) en René hondelink (M65).

Een bijzondere vermelding verdient erelid Leo kwakernaak die in de categorie M80 ! (inderdaad Leo is inmiddels 81 jaar geworden) die in 2012  de 1000m in 5.40.0 heeft gelopen.