Nog een paar dagen en het is zover. De schoolvakanties gaan beginnen. Dat is voor de pupillen en junioren een prettige tijd. De wekker hoeft niet meer zo vroeg te worden gezet (of helemaal niet) en een groot aantal gaat op vakantie in Nederland of in het buitenland.

Voor de trainers van Cialfo breekt ook de vakantieperiode aan. In die periode worden de trainingsroosters bij de jeugdgroepen aangepast.

Voor de pupillengroepen is er in dit verband niet zoveel te melden: evenals voorgaande jaren gaan de trainingen op de gebruikelijke tijdstippen gewoon door. Er kunnen/zullen wel bij minder deelname leeftijdsgroepen worden samengevoegd.

Voor de D-C junioren zijn er gedurende de hele vakantieperiode beperkte mogelijkheden te komen trainen. Met ingang van 20 juli a.s. (dan start hier de schoolvakantieperiode) worden de gebruikelijke trainingen op de dinsdag- en donderdagavond tijdelijk stopgezet. Daarvoor in de plaats komt er, net als vorig jaar, een training op elke woensdagochtend. LET OP: de trainingstijd ligt tussen 10.30 uur en 11.45 uur. Ja, je leest het goed: in de ochtenduren dus. De 1e woensdagochtendtraining is derhalve op woensdag de 24e juli.

De vakantieperiode loopt op 1 september af. Dat betekent dat D-C’s ingaande dinsdag 3 september weer op de gebruikelijke dinsdag- en donderdagavond gaan trainen

Mochten er D-C junioren zijn die de woensdagochtend absoluut niet kunnen, dan mogen zij zich aansluiten bij de A-B groep op de woensdagavond tussen 19.00 en 20.15 uur.

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantieperiode met veel plezier en mooi weer.

De Pupillen en D-C trainers