2013: Weer Professionele Oliebollen en Appelbeignets bij Cialfo !


Onze slechtweer-accommodatie, Henk’s Gym, is mooi geworden en de inrichting begint ook al aardig vorm te krijgen. De Knip, het materialengebouw, blijft nu een beetje achter en daar willen we wat aan gaan doen. Daarom gaat de opbrengst van de oliebollenactie 2013 naar de herinrichting van De Knip voor een adequate en veilige opslag van atletiekmateriaal!

Vlak voor de jaarwisseling, op maandag 30 december 2013, bakt bakker Marcel Commandeur in zijn eigen bakkerij heerlijke oliebollen en appelbeignets voor Cialfo. Om de kwaliteit van de oliebollen en appelbeignets te waarborgen, worden ze verpakt in doosjes, voorzien van een Cialfo etiket met warm-houd-tips en kaneelsuiker. De oliebollen en appelbeignets worden in de bakkerij ingepakt door Cialfo vrijwilligers. Daarna vervoeren we de bollen en beignets naar ons clubhuis. Daar kunnen ze net als vorig jaar worden opgehaald en afgerekend, diezelfde 30e december tussen 10.00 en 13.00 uur.

Daag jezelf uit en verkoop meer oliebollen dan vorig jaar!


Wij, als oliebollencommissie, zijn er van overtuigd dat we binnen Cialfo heel veel verkooptalenten hebben. Wanneer elk lid zijn best doet om 5 zakken te verkopen dan verkopen we al gauw 1500 zakken x €7,50 – onkosten = € veel! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de omzet van de overheerlijke appelbeignets.

Bestellijsten online & op papier

De oliebollencommissie zal in december aan alle leden bestellijsten verstrekken (via de e-mail en trainers) en ook zullen deze bestellijsten in het clubhuis komen te liggen. Daarop kun je aangeven hoeveel doosjes je wilt bestellen met oliebollen (met of zonder rozijnen) en/of appelbeignets voor je zelf en buren / bekenden. Ben je de bestellijst kwijt, klik dan hier en vul hem in. Een derde manier is om een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daarin vermelden wat je wilt bestellen + naam + adres + telefoonnummer. De bestellijsten moeten uiterlijk 28december 2013 binnen zijn.

De oliebollen (met of zonder rozijnen) kosten € 7,50 per doosje van 10 stuks, de appelbeignets kosten € 5,- per zak van 4 stuks

Bestel je 20 doosjes of meer…dan wordt binnen de gemeente Epe de hele bestelling in een keer bij je thuis bezorgd. Zelf kun je dan vanuit huis je bestelling gaan bezorgen.

Wil je meehelpen om onze oliebollenactie zoveel mogelijk onder aandacht van de bewoners van Epe en omgeving te brengen, meld je dan aan bij Adri Nederlof (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wanneer je zelf deel uit wil maken van de oliebollencommissie van de toekomst schroom dan niet je enthousiasme aan ons kenbaar te maken!

Samen kunnen we gaan voor een recordomzet met een indrukwekkend gevolg: alle materialen netjes opgeborgen in De Knip!

De oliebollencommissie 2013 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wilma Volgenant, Annet van Egteren, Roy van den Broeke, Yvonne van den Broeke, Adri Nederlof, Jan Baack, Dorothé Ligtenberg