Monster VC

Vrijwilligerscommissie AV Cialfo

Even weer onder de aandacht brengen: wij als Cialfo bestaan door de ondersteuning van vrijwilligers! Of zoals officieel ons missie statement luidt: VOOR EN DOOR LEDEN! Om alle werkzaamheden binnen de club te coordineren hebben we een vaste Vrijwilligerscommissie (VC). Deze commissie bestaat uit:

·         Saskia Schutte 
·         Dorothé Ligtenberg 
·         Wilma Volgenant
·         Bart Engelhart
·         Fred van Gasteren en
·         Cor van Emmerik

In de 2013 hebben we enkele successen geboekt met invullingen van vacatures o.a. bij het WOC, het bijhouden van de prestaties, natuurlijk het NK masters en ook de goede Cialfo bezetting tijdens de scheidsrechterscursus. In het jaarverslag van 2013 en tijdens de ALV van 28-Februari zal je onze plannen voor 2014 kunnen lezen.

We krijgen bij het invullen van de ledenkaart weleens terug dat men niet weet welke posities er open staan en wat leden (of ouders van leden) zoal kunnen doen. Nou.. bij deze een aantal openstaande vacatures:

·         Onze eigen VC zoekt een lid die het contact wil zijn met de ouders van pupillen en junioren.
·         Het Wedstrijd Organisatie Committee (WOC) zoekt enkele leden (denk aan Jury coordinator, wedstrijdsecretaris en PR coordinator).
·         We willen graag een doorstart maken met de kampcommissie – organiseren van een kamp voor pupillen en junioren.
·         Kantiniecommissie zoekt vaste leden en heeft altijd behoefte aan mensen die kantinediensten willen draaien tijdens wedstrijden en dinsdag/donderdagavonden.
·         PR commissie of te wel Interne/externe communicatiecommissie (IECCIE) – diverse vacatures, waaronder reporters (wie schrijft er een boeiend wedstrijdverslag of levert kopij aan de diverse nieuwsbrieven)
·         Pupillensecretariaat – onze huidige secretariaat zoekt ondersteuning en op den duur opvolging.

Dit is een greep uit de momenteel openstaande vacatures en het kan zijn dat je reeds ben benaderd voor een taak binnen deze commissies en wacht je nog op een concrete invulling of taakomschrijving van deze functies. Ben je nog niet benaderd en zie je wat in één van deze omschrijvingen? Neem dan contact op met Dorothe Ligtenberg of Cor van Emmerik, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schiet een van de leden van het VC aan. Bellen kan ook: 613320 (Cor) of 0612818240 (Dorothé)