image001

Cialfo Kortingskaartenactie 2014

image002

De verkoop van de Kortingskaarten gaat eind maart weer van start!
Een enveloppe (één per familie) met twee kortingskaarten ligt dan voor je klaar in de kantine.
De kortingskaarten zijn geldig vanaf 1 april 2014 tot en met 31 maart 2015, (ver)koop ze dus zo snel als mogelijk.
De ondernemers die in 2013 deelgenomen hebben zijn, op één na, weer bereid gevonden om dit jaar  deel te nemen.  Het goede nieuws is dat Christiaan van Putten van CP Autocleaning Emst deze plek wil opvullen en meedoet aan deze geweldige actie!
We hebben in totaal dus weer 12 deelnemende bedrijven!!
Op vertoon van deze kaart krijg je 5, 8  of, meestal, 10 % korting op het benoemde assortiment bij de deelnemende ondernemers. CP Autocleaning Emst geeft zelfs 50% korting! Een goede reden om een Kortingskaart te (ver)kopen!
De Kortingskaart kost slechts € 15,00.  Met de aanschaf van bijvoorbeeld een paar schoenen, een paar bossen bloemen, een etentje bij de pizzeria  of een autopoetsbeurt heb je de kaart er snel uit! En handig om te weten: Je kunt het hele jaar door een kaart kopen!!
Het zou geweldig zijn als we het aantal verkochte kaarten van vorig jaar verbeteren! We hebben toen  133 kaarten verkocht. Nu gaan we voor 200 kaarten!
Jij helpt toch ook mee?      De Kortingskaart kan zowel jou als de club geld opleveren!
Wil je nog meer kaarten? Vraag ze aan bij Saskia Schutte, 06-30146702 of Christiaan van Putten, 06-18829819 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Veel succes in de verkoop gewenst!

Namens de Kortingskaartencommissie,  Christiaan van Putten en Saskia Schutte
N.B. Mocht je de kaarten, om wat voor reden dan ook, niet verkopen: Lever ze dan weer in!