CLUBDAG 2014 - CLUBDAG 2014 - CLUBDAG 2014 - CLUBDAG 2014 - CLUBDAG 2014 - CLUBDAG 2014

Op zaterdag 27 september is de jaarlijkse clubdag van Cialfo. Op deze dag (9.30-19.00) willen we alle vrijwilliers en leden extra bedanken voor hun tijd en inzet voor onze vereniging.

lucky luke


Op deze zaterdag vinden de CLUBKAMPIOENSCHAPPEN plaats (chronoloog volgt spoedig) welke toegankelijk zijn voor alle leden. Dit jaar ook weer een Nordic Walking route en i.p.v. 3 baanwedstrijden voor de senioren/masters/recreanten nu ‘n 1000m en een 5km bosloop op de zaterdag zelf.

Daarnaast allerlei leuke gratis western-activiteiten voor jong en oud! Wie durft er op “de STIER”? of wil weleens echte bierpullen schuiven? Ja, ook het springkussen zal er zijn en een vermakelijk optreden van een cowboy.. daarnaast is de commissie in onderhandeling voor een wervelend slotstuk.

EN.. tot slot zorgen wij voor een gratis western-maaltijd.

We hebben voor deze dag nog enkele vrijwilligers nodig tbv begeleiding en bereiding, meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gedurende de dag is er tevens de mogelijkheid om Wafels te kopen, waarbij de opbrengst ten gunste komt van “Epe fietst voor Water”, is er een kraam voor een GHANA project en is de vrijwilligerscommissie aanwezig met enkele zeer boeiende vacatures.

De PUPILLEN kunnen er helemaal een feest van maken, omdat voor hen op vrijdag 26-September tussen 16.30 en 17.00 het CIALFO-PUPILLEN-KAMP begint. Dit kamp zal aansluiten op het begin van de clubkampioenschappen op zaterdag.

De JUNIOREN gaan traditiegetrouw iets langer door en sluiten de zaterdag af met een SPOOKTOCHT.