Kom naar de aftrap van de sportplaatjes spaaractie op 26 oktober
Spectaculaire lasershow!


Ken jij de landelijke voetbalplaatjesactie waarbij de consument plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar kan sparen en in een boek kan plakken? In Epe start de Jumbo deze actie voor alle sportclubs. In de periode 26 oktober tot en met 19 december 2015 krijg je bij elke 10 euro die je besteed aan boodschappen bij de Jumbo een zakje met 5 plaatjes van sporters. Of je krijgt plaatjes als je een bepaald artikel koopt. Deze stickers kan je verzamelen en inplakken in een fotoboek. AV Cialfo doet aan deze actie mee!

Iedereen enorm bedankt!

Inmiddels zijn er foto’s gemaakt op de vereniging. Het is gelukt om meer dan de helft van al onze leden op de foto te krijgen en bijna alle sportteams die Cialfo heeft. Echt heel goed. Iedereen ontzettend bedankt voor de medewerking!!

Ludieke aftrap van de actie. Jij bent uitgenodigd.

Alhoewel op maandag 26 oktober al de hele dag bij iedere 10 euro aan boodschappen plaatjes worden meegegeven, is 's avonds het officiële startmoment. Om 20.00 uur begint een zeer spectaculaire lasershow, waarin de 11 sportverenigingen die meedoen aan de actie, een prominente rol spelen. Dit zal een show worden die je beter niet kunt missen. Alle leden van AV Cialfo zijn nadrukkelijk uitgenodigd om deze show bij te wonen. Van harte welkom!!.

Locatie: Wachtelenbergweg voor de ingang van SV Epe. Aanvang: 20.00 uur. Datum: 26 oktober 2015

Vanwege de beperkte parkeervoorziening is het verzoek om NIET met de auto te komen. Degene die wel met de auto komen, zullen door parkeerwachters naar een nabijgelegen parkeerplaats worden geleid. Fietsen kunnen geplaatst worden op het veld naast de PWA-hal. Verder is het nadrukkelijke verzoek om achter de geplaatste dranghekken te blijven en de aanwijzingen van de beveiligers op te volgen, zodat de veiligheid wordt geborgd.
Kom ook op 26 oktober om 20.00 uur naar SV Epe. Tot dan!