De Jeugdcommissie van Cialfo heeft op voortreffelijke wijze de traditie voortgezet rond einde de novembermaand een Sinterklaasfeest te organiseren. In de middag van de 28e november jl was het al dikke pret voor alle pupillen van Cialfo (hierover volgt later bericht). In de avonduren was er een bijeenkomst voor de junioren georganiseerd.  Eén van de deelnemers daaraan, Lisanne Maasland, deed verslag:

Afgelopen zaterdag(28-11) hadden we met alle junioren een gezellige sinterklaasavond. We hoefden niet te eten, want daar werd voor gezorgd! We hadden een gezellige casinoavond! 
Vanaf 6 uur waren we welkom, en nadat we allemaal binnen waren gedruppeld konden we aan tafel. Heerlijk Amerikaans eten; broodjes hamburger met sla, tomaat of komkommer die je erop kon doen en ook nog verse nacho’s uit de oven. Het was al een gezellige boel, en iedereen genoot lekker van het eten. Er was zelfs nog een eetwedstrijd tussen een paar jongens!
Nadat iedereen uitgegeten was, gingen we opgedeeld in groepen, alle spellen langs die we deze avond zouden spelen. Ons groepje begon met poker, het begin liep wat traag, maar uiteindelijk snapten we het toch allemaal. Door naar het volgende spel, roulette. Dit was voor ons groepje toch echt wel een geluksspel, en in de vrije ronde waren de meeste van ons toch ook echt daar te vinden.
Hierna hadden we even een pauze, met pepernoten, popcorn en wat drinken. Nadat iedereen weer bijgekomen was, gingen we door naar het volgende spel. Dit keer belandden we bij blackjack, bij dit spel hadden we behoorlijk wat fiches verloren, maar het was wel gezellig!

Als laatste hadden we bluffen, en dit was echt veel te makkelijk voor onze groep. Het was megagezellig !
Nadat we alles hadden gespeeld en begrepen, mocht je kiezen waar je ging spelen. Natuurlijk gingen wij naar roulette, daar hadden we immers de meeste fiches gewonnen!!

Na een gezellige avond, wil ik de JC bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt, en ik zeg zeker tot volgend jaar !

Groetjes,
Lisanne Maasland